Gemeente vonk

Zend je beste corporate video in

En wie weet win je wel een award op het Belgian Corporate Video Festival in Kinepolis Brussel. Je video insturen kan tot en met 9 maart.

Elk jaar bekroont het Belgian Corporate Video Festival de beste videoproducties die bedrijven en overheden realiseren om hun interne en externe communicatiedoelstellingen te versterken. Het Festival startte in 2000 als een kleinschalig project dat na enkele jaren uitgroeide tot het enige nationale event waarbij de beste videoproducties een award kunnen winnen.

Meer dan 200 inzendingen

In 2017 ontving het Festival maar liefst 237 inzendingen en meer dan 500 bezoekers. Tijdens een grote award show ontvingen de vijftien beste videoproducties een award in verschillende categorieën. De praktische uitwerking van dit festival gebeurt door een groep van laatstejaarsstudenten Public Relations van het departement Management & Communicatie van AP Hogeschool en Kanaal Z/Canal Z.

Inspiratiesessie

De 19e editie van het Belgian Corporate Video Festival gaat door op 31 mei 2018 in Kinepolis Brussel. Bovenop de award show kunnen de bezoekers naar hartenlust netwerken op de bijhorende receptie. Verder zullen verschillende gastsprekers hun expertise en tips in verband met corporate video delen met het publiek tijdens een interessante inspiratiesessie.

9 categorieën 

Beschikt je organisatie over een videoproductie die gerealiseerd werd voor interne en/of externe communicatiedoeleinden? Aarzel dan niet en maak kans op een award in één van de negen categorieën. Daarbovenop kan je ook meedingen naar een Grand Prix en naar één of meerdere Special Awards die worden uitgereikt aan corporate videoproducties die uitblinken in een bepaald aspect zoals animatie of script.

De inschrijvingstermijn loopt tot en met 9 maart 2018.

Vonk-voorzitter jureert mee

Eind april buigt een professionele jury zich over de inzendingen en maakt ze de genomineerden per categorie bekend. Peter Op de Beeck, voorzitter van vonk, maakt deel uit van die jury. Prof. Karolien Poels (Universiteit Antwerpen) en Jean-François Raskin (algemeen beheerder Institut des Hautes Etudes des Communications Sociales (IHECS) en voorzitter van de Raad van Beheer van RTBF) zijn de voorzitters.

Meer informatie over het festival (inclusief deelnamevoorwaarden en inschrijfformulier) vind je op www.bcvf.be

Gepubliceerd op  woensdag 7 februari 2018 00:00
Met de steun van