Gemeente vonk

Webinar "Een webinar organiseren? Makkelijker dan je denkt"

Is een webinar organiseren uit jouw comfortzone komen? Of is onbekend ook onbemind en begin je er daarom liever niet aan?

Je bent niet alleen. Maar er is goed nieuws: een webinar organiseren is makkelijker dan je denkt. En daarover gaat nu net dit vonk-webinar.

Klik hieronder op ‘Start nu’ om het te bekijken.


Stappenplan voor een goed webinar

In dit webinar leer je in 10 stappen een goed webinar organiseren. Waar moet je voor, tijdens en nadien rekening mee houden?

Martine Van Driessche, directeur van vonk, en Tally Salzman, webinarspecialiste bij Company Webcast, delen hun expertise in een handig stappenplan en beantwoorden jouw vragen.

Webinars: een krachtig kanaal voor jouw interne communicatie

In de lange lijst van communicatiekanalen die de jongste jaren het levenslicht zagen, nemen webinars een unieke plek in. Want:

  • Ze zijn interactief: je kan live vragen stellen
  • Je krijgt unieke aandacht van je kijker
  • Je kan er veel mensen tegelijk mee bereiken
  • En je kan het achteraf herbekijken op een moment dat jou best past

Een krachtig kanaal voor interne communicatie dus. Toch gebruiken nog niet zoveel Belgische organisaties webinars. Omdat ze vrezen dat een webinar organiseren te moeilijk is? Het is nochtans makkelijker dan je denkt. Daarom hield vonk dit gratis webinar.

Klik in de player hierboven op ‘Start nu’ om het webinar te bekijken.

De antwoorden op veelgestelde vragen

We kregen tijdens het webinar “Een webinar organiseren? Makkelijker dan je denkt” heel wat kijkersvragen binnen. Die konden we niet allemaal tijdens de uitzending behandelen. Lees hier de vragen en hun antwoorden

Gepubliceerd op  woensdag 19 september 2018 00:00