Gemeente vonk

Webinar Strategisch verbinden: impact genereren met interne communicatie

Tijdens de coronacrisis krijgen we als internecommunicatieprofessionals te maken met een ongeziene “stresstest” voor onze interne communicatie. Zo moeten we onder meer onze vroegere manier van werken – meestal op de werkplek, maar uitzonderlijk van thuis of een andere plek – volledig herbekijken.

Net nu lanceert vonk zijn nieuwe boek: Strategisch verbinden. Impact en engagement genereren met interne communicatie. Vonk-bestuurslid Peter Op de Beeck schreef dit naar aanleiding van de 70ste verjaardag van onze vakvereniging. In dit ‘must have’ naslagwerk voor aanhangers van interne communicatie blikken we niet alleen terug maar maken we ook een stand van zaken op en blikken we vooruit naar de toekomstige evoluties. Daarvoor deden we aan bronnenonderzoek, bespraken we conclusies van vooraanstaande enquêtes en gingen we in gesprek met experts, CEO’s en vonk-bestuurders.

We stelden ons boek voor tijdens een webinar. Pieter Vanderhaegen, uitgever bij Borgerhoff & Lambrigts, ging in debat met auteur Peter Op de Beeck en Saskia Van Uffelen, Corporate Vice President Benelux van IT-bedrijf GFI, over de uitdagingen van interne communicatie tijdens deze crisis en erna.

Herbekijk het webinar hieronder.

Bestel het boek

Gepubliceerd op  dinsdag 21 april 2020 00:00