Gemeente vonk

Voordeel voor vonk-leden: Content Rules met korting

AP Hogeschool organiseert dit voorjaar in Antwerpen een avondopleiding content marketing. Vonk-leden kunnen deelnemen met korting.

Content marketing is en blijft trending. Deze marketing- & communicatiediscipline bevindt zich op het raakvlak van journalistiek, communicatie en marketing en is nog in volle evolutie.

Met de organisatie van een korte posthogeschoolopleiding wil AP Hogeschool verder inzoomen op content marketing. Vier modules behandelen verschillende aspecten zoals de nieuwste trends, het creatieve aspect met de meest innovatieve cases, distributie van content en het gebruik van video.

De sessies vinden plaats op 23 april en 7, 14 en 31 mei. Je kan voor de hele reeks inschrijven, maar ook voor aparte sessies.

Vonk-leden betalen € 160 i.p.v. € 250 voor de 4 sessies en € 50 i.p.v. € 70 voor een enkele sessie. De 4de sessie kost voor iedereen € 40 en vindt plaats op het Belgian Corporate Video Festival (toegangsticket inbegrepen in de prijs). 

Hoe kan je van de korting genieten? Vink op het inschrijvingsformulier aan dat je lid bent van één van de vakverenigingen.

Schrijf je nu in

Gepubliceerd op  woensdag 28 februari 2018 00:00
Met de steun van