Gemeente vonk

Vonk Wake-up Call: culture eats strategy for breakfast

Wat?

De Vonk Wake-up call is een exclusieve ontbijtontmoeting voor verantwoordelijken communicatie op directieniveau.

Vonk vzw, hét netwerk voor Interne Communicatie in ons land, organiseert deze “Vonk Wake-up Call” een eerste keer op donderdag 16 juni van 8u tot 10u in het “Goudblommeke in papier” (Cellebroersstraat 55, Brussel). Een door en door Brussels, historisch cultuurcafé dat als vroegere ontmoetingsplaats van de 20e-eeuwse artistieke avant garde perfect aansluit bij het thema van de ontmoeting: Culture eats Strategy for Breakfast. Een slogan die u allicht kent, die jaren geleden door management goeroe Peter Drucker werd gelanceerd maar razend actueel blijft. Hoe goed en uitgekiend uw bedrijfsstrategie ook is, zonder expliciete aandacht voor uw bedrijfscultuur – en de motorrol van Interne Communicatie ter zake – maakt échte verandering geen kans.

Praktisch

vonk
do 16 juni 2022
08:00 - 10:00

Programma

Jan Callebaut, gerenommeerd opinieleider in marketing en communicatiestrategie, co-founder van het legendarische Censydiam en co-founder van Callebaut Collective verzorgt de inleiding. Als co-auteur van het boek “Act Human” stelt hij de mens achter de klant centraal en duidt wat dit niet alleen voor marketeers maar ook voor uw Interne Communicatie Team én alle medewerkers betekent.

Hij creëert een ideale springplank om vervolgens samen een debat aan te gaan over het strategisch belang van bedrijfscultuur. U krijgt beter zicht op hoe andere ondernemingen en instellingen daarmee omgaan en op de doorslaggevende rol die Interne Communicatie Teams daarin kunnen en moeten spelen. Vonk zorgt overigens voor een verslag achteraf dat u met uw teams kan delen.

Prijs

Louter ter indekking van onze onkosten vragen we een bescheiden tussenkomst van € 100. Als extraatje voorzien we een gratis exemplaar van “Act Human”.

Inschrijven

We beperken het aantal genodigden bewust tot maximaal tien. De voertaal is in principe Nederlands, maar ook Frans- of Engelstalige verantwoordelijken zijn welkom.

Wegbeschrijving

De Wake-up Call gaat door in het Goudblommeke in papier. 

Adres: Cellebroersstraat 55, 1000 Brussel

Bereikbaarheid: 

  • Openbaar vervoer: op 10 min. wandelen van station Brussel-Centraal
  • Auto: u kan parkeren in verschillende parkings in de buurt