Gemeente vonk

Vonk verplaatst opleidingen en Employee Communication Day

In het licht van de maatregelen om de verdere verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan, heeft vonk zijn kalender aangepast. De activiteiten tot en met 3 april worden verplaatst naar een latere datum. En de Employee Communication Day 2020 wordt naar donderdag 1 oktober verplaatst.

Activiteiten verplaatst

Onze absolute prioriteit is nu ieders gezondheid en welzijn. Daarom besloot vonk om de opleidingsdagen van de langlopende opleiding Psychologie voor communicatiemedewerkers te annuleren. Ook de collegagroep op 27 maart, in samenwerking met Kortom en VOV lerend netwerk, gaat niet door.

We zoeken momenteel naar een nieuwe datum voor deze activiteiten. Wanneer die bekend zijn, communiceren we erover via onze kanalen. Wie zich inschreef voor deze activiteiten, heeft al een persoonlijke mail hierover ontvangen en wordt ook verder via mail op de hoogte gehouden.

Nieuwe datum voor Employee Communication Day 2020

Daarnaast hebben vonk en ABCi ook besloten om de Employee Communication Day 2020 te verplaatsen naar donderdag 1 oktober 2020. Want onze absolute prioriteit is nu ieders gezondheid en welzijn.

Wat betekent dat praktisch?

  • De tickets voor Employee Communication Day 2020 blijven geldig.
  • Nog niet ingeschreven? Koop nu je ticket
  • Wie al een ticket kocht en op 1 oktober verhinderd is, kan zijn deelname kosteloos annuleren tot en met donderdag 24 september 2020. Je kunt ook altijd je ticket doorgeven aan een collega.
  • De locatie van het evenement blijft Hôtel de la Poste in Brussel.
  • We stemmen momenteel volop af met onze sprekers. Op dit moment hebben al twee derden van onze sprekers bevestigd voor de nieuwe datum. We maken ons sterk dat we het programma grotendeels kunnen behouden. We houden je hiervan uiteraard op de hoogte.
  • We maken van de extra tijd die we nu hebben om het evenement voor te bereiden, gebruik om er een onvergetelijke ervaring van te maken.

Dienstverlening gaat verder

De medewerkers van vonk, Kitty, Sarah en Erwin, werken sinds afgelopen vrijdag van thuis uit, en niet langer van op het vonk-kantoor in Mechelen. Dit doen ze minstens tot en met 3 april 2020. Onze dienstverlening aan leden en andere vakgenoten met vragen over interne communicatie, blijft actief en we blijven bereikbaar via dezelfde kanalen.

We werken intussen aan alternatieven om de vonk-leden van dienst te zijn. Heb je daarvoor ideeën? Of zit je met vragen over interne communicatie in tijden van corona? Laat ze hieronder achter in de reacties. Of contacteer onze coördinator Sarah via sarah@vonknetwerk.be.

Gepubliceerd op  dinsdag 17 maart 2020 00:00

Reacties

Benieuwd naar de reacties?
Word gauw lid of meld je aan als lid.
Met de steun van