Gemeente vonk

Toon je werk op onze Wall of Fame en win!

Wat voor project heb jij afgelopen jaar gerealiseerd waar je trots op bent? Een groot project of eerder iets klein maar fijn? Toon het op het vonk-congres op de Wall of Fame en wie weet win je een mooie prijs.

Inspireer collega’s met je werk

Kennis delen is deel van de missie bij vonk. Daarom wil vonk je uit je kot lokken om je werk te delen met je collega’s. De hele dag zal het te zien zijn in de centrale hal op ons congres waar alle pauzes, de lunch en receptie plaatsvinden. Zo kun je hen inspireren.

Projecten groot of klein, alles is welkom

Om mee te doen hoef je echt geen grootse transformaties of projecten gerealiseerd te hebben. Heb je een leuk teambuildingconcept op poten gezet? De onboarding in je organisatie vernieuwd? Een knaller van een personeelsfeest gehouden? Je employer branding sterk in de verf gezet? Je intranet een make-over gegeven? Een geweldig gesmaakte complimentendag georganiseerd? Een sterke interne nieuwsbrief gelanceerd? Dat alles en nog zoveel meer mag op onze Wall of Fame komen.

Hoe ziet die Wall of Fame eruit?

Het is geen échte muur, maar – zoals het thema van het congres al verraadt – we doen een beroep op een digital signage-scherm van de collega’s van Dobit. Daarom: breng geen papieren mee maar bezorg ons een korte video waarin je het verhaal van je project vertelt. Interessante vragen om te beantwoorden kunnen zijn: wat was de aanleiding, hoe heb je het aangepakt, in welke fases en wat was het resultaat?

Stemmen maar!

Doorheen de dag kun je op elk pauzemoment de deelnemende projecten bekijken. En via de congresapp kun je je stem uitbrengen op jouw favoriet.

Wat kan je winnen?

De 3 projecten die het meeste stemmen krijgen, winnen een opleidingsdag naar keuze bij onze partner I Like Media. Onder de andere deelnemers verloten we 5 communicatieboeken.

Hoe kun je meedoen?

  • Bezorg ons een video dat jouw project uitlegt. Dat mag een filmpje zijn maar ook een powerpointpresentatie die je in een video omzet.
  • Die video mag max. 1 minuut 30 seconden duren.
  • Als bestand aanvaarden we enkel mp4.
  • De video moet Full HD zijn (1920 x 1080 px) en in 16/9 formaat.
  • Zorg ervoor dat het voortdurend duidelijk is om welke organisatie het gaat. Breng dus de naam of het logo in beeld (bv. in een van de hoeken). Vermeld aan het einde van de video ook jouw naam.
  • Stuur uiterlijk op woensdag 24 april om 12 uur je video naar secretariaat@vonknetwerk.be.

Heb je nog vragen? Stel ze dan via secretariaat@vonknetwerk.be.

Nog niet ingeschreven voor het vonk-congres? Doe het snel

Gepubliceerd op  donderdag 11 april 2019 10:24
Met de steun van