Gemeente vonk

Stad Gent wint de gouden vonk 2018

Tijdens de Wintercheck reikten we de gouden vonk 2018 uit, de prijs voor het meest effectieve en innovatieve project in interne communicatie. Stad Gent ontving zowel de juryprijs als de publieksprijs voor haar nieuwe digitale platform Mia.

"Mia, het Gentse allround platform, heeft praktisch alles wat een goed intern platform moet hebben. Bovendien is de effectiviteit verbazend in een organisatie die van oudsher kampt met veel silo’s en uiteenlopende culturen" schreef de jury in zijn juryrapport. "Het uitgangspunt was complex, maar toch is men erin geslaagd om de drie doelstellingen te borgen in het project, door de organisatie sterk te betrekken en een laagdrempelige campagne te voeren."

Daarom koos de jury voor Mia als uiteindelijke winnaar van de gouden vonk 2018. Ook bij de vonk-leden die keken naar het gouden vonk-webinar en stemden voor hun favoriet, viel deze case het meest in de smaak. 

De andere genomineerden waren Actiris/The Oval Office en AG Insurance. 

Wil je meer weten over de deelnemende cases?

Ben jij geïnteresseerd om in 2019 mee te dingen naar de gouden vonk? Laat het ons weten op secretariaat@vonknetwerk.be, dan houden we je op de hoogte.

Gepubliceerd op  dinsdag 11 december 2018 12:00