Gemeente vonk

Snelscan personeelsblad

Wat vinden kenners van jouw personeelsblad, en wat zouden zij eraan verbeteren? vonk heeft voor een snelscan van je personeelsblad een zorgvuldig geselecteerd aantal bladenmakers aangesproken die een uitgebreide ervaring hebben met personeelsbladen.

Laat je personeelsblad onder de loep nemen!

Absolute vakspecialisten leggen tegen een voordeelprijs je personeelsblad op de rooster. Na de snelscan ontvang je een beknopte evaluatie en een aantal verbetertips.
 
Gerenommeerde bladenmakers

De snelscans worden om beurten uitgevoerd door experts van het gespecialiseerde bureau All About Content en Propaganda. Deze lijst is niet bindend en kan wijzigen. Je kunt niet zelf kiezen welk bedrijf je snelscan uitvoert. Is één van deze bureaus betrokken bij de creatie van je blad? Dan komt dat natuurlijk niet in aanmerking voor de snelscan.
 
Welke bladen?

Voorlopig biedt vonk enkel een snelscan aan van bladen die hoofdzakelijk intern verdeeld worden naar personeelsleden en bv. zelfstandigen van je verkoopsnet.
 
Geschreven rapport met toelichtingsgesprek

Je ontvangt een geschreven rapport van (min.) 4 bladzijden, dat de bladenmaker kort nadien bij jou op kantoor komt toelichten in een gesprek van een uur (uiteraard zonder enige verplichting). Voor alle duidelijkheid: in het rapport wordt niet ingegaan op werkproces, evaluatiemethodes of effectiviteit van je magazine.

Wel geeft het pluspunten, verbeterpunten en algemene tips over de volgende onderwerpen:

  • Inhoud van uw blad en afstemming op de doelgroep
  • Tekstkwaliteit
  • Vormgeving
  • Beeldgebruik
  • Productie
  • Distributie

Snelle timing

Uiterlijk 4 weken na ontvangst van je vraag bezorgt vonk je het rapport. Daarin doet de bladenmaker meteen een voorstel van datum voor het toelichtingsgesprek, die jou in overleg met de bladenmaker kunt bevestigen of aanpassen. De factuur wordt door de bladenmaker meteen bij het rapport bezorgd.
 
Voordeelprijs

Deze dienst wordt door vonk exclusief aangeboden tegen de voordeelprijs van 500 euro excl. BTW voor leden (750 euro voor niet-leden). De bladenmakers volgen een uniform evaluatiestramien dat met vonk werd overeengekomen. Hoewel die prijs geenszins de reële kost van zo'n evaluatie weerspiegelt, engageren de bladenmakers zich ertoe kwaliteitswerk af te leveren en je een inspirerende evaluatie te bezorgen.

Eenvoudig aan te vragen

Geïnteresseerd in zo'n snelscan? Stuur dan een mail naar secretariaat@vonknetwerk.be.