Gemeente vonk

Puuur HuisHoudHelden zijn VDAB Work Action Heroes

Dienstenchequebedrijf Puuur sleepte onlangs de titel van VDAB Work Action Heroes in de wacht, om dat hun HuisHoudHelden-project inspiratie biedt om uitdagingen op de arbeidsmarkt positief aan te pakken.

VDAB-topman Fons Leroy deelde onlangs de prijzen uit van de VDAB Work Action Heroes-campagne. De huidige arbeidsmarkt heeft te kampen met heel wat uitdagingen voor werkgevers en werknemers. Met Work Action Heroes ging VDAB op zoek naar inspirerende projecten die deze uitdagingen omzetten in kansen.

Puuur sleepte met HuisHoudHeld de hoofdprijs in de wacht. Als dienstenchequebedrijf stuurt Puuur dagelijks 3.000 huishoudhulpen in heel Vlaanderen op pad om te poetsen, te strijken, boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Een hele ploeg medewerkers die bij 19.000 tevreden klanten paraat staat.

Het personeelsverloop en het ziekteverzuim ligt in de hele dienstenchequesector hoog. Puuur zet daarom volop in op acties om de betrokkenheid te verhogen en om huishoudhulpen fan te maken van Puuur. Zorg dragen voor hun medewerkers zit in hun DNA. Neen, ze hebben geen kuisvrouwen, wel HuisHoudHelden!

Een diploma is geen vereiste. Voor een Puuur HuisHoudHeld zijn talent en goesting dé superkrachten. De komende jaren wil Puuur groeien tot de grootste HuisHoudHeldenploeg van Vlaanderen. 

Als winnaar van VDAB Work Action Heroes staat Puuur een jaar lang als bedrijf in de kijker op de VDAB website en wordt het verhaal van HuisHoudHeld Sander verfilmd. VDAB en Puuur gaan samen op zoek naar nog meer superhelden op de arbeidsmarkt.

Gepubliceerd op  donderdag 16 maart 2017 14:29

Reacties

Benieuwd naar de reacties?
Word gauw lid of meld je aan als lid.