Gemeente vonk

Opleiding: Employer Branding voor Interne Communicatieprofessionals

Wat?

Deze opleiding is volzet. Je kan je inschrijven op de wachtlijst. Indien er een plek vrijkomt, brengen we je daarvan op de hoogte. 

Schrijf je in

Praktisch

di 7 februari 2023
09:30 - 16:30
Antwerpen

Programma

Als communicatieprofessional werk je geregeld samen met je HR afdeling voor jouw Employer Branding, een expertise net op het midden tussen HR en communicatie. Maar hoe bouw je nu aan een sterk Employer Brand? Wat zijn de verschillende elementen, bouwstenen en valkuilen? Hoe draag je zo'n Employer Brand uit extern naar nieuwe collega's, maar ook intern? Welke elementen van je candidate en employee journey kan je inzetten om je Employer Brand te versterken? Hoe zorg je ervoor dat Interne communicatie en HR elkaar versterken? 

Tijdens deze opleiding leer je wat zo'n EVP (Employer Value Proposition) nu effectief inhoudt en hoe je samen met de HR collega's kan werken aan een lange termijn aanpak die rendeert. 

Wat leer je tijdens deze opleiding?

Je komt in deze training te weten hoe je gefundeerd en lange termijn strategie opzet en verder communiceert.

Je leert onder andere

 • met welke elementen je een EVP opbouwt,
 • hoe je deze EVP vertaalt in je dagelijkse praktijk,
 • je owned, earned, paid & human kanalen in te zetten,
 • je candidate experience voeden met materiaal coherent aan je strategie,
 • hoe je je jouw vacatures beter aanpakt en formuleert,
 • de sleutelrol van empathie doorheen je ganse verhaal.

Over de trainer

Evelyne Sinnaeve heeft al meer dan 20 jaar ervaring in interne communicatie en specialiseerde zich in Employer Branding. Zich goed voelen op je werk, heeft een gigantische impact op je algemeen geluk. Onder het motto: magic happens when people find their dream job, werkte zij mee aan de Employer Branding van grotere Belgische bedrijven zoals de Nationale bank, Politie Antwerpen, Armonea, Telenet, La Lorraine Bakery Group, ... geeft ook regelmatig keynotes over verschillende (sub)thema's binnen Employer Branding en was enkele jaren docent Employer Branding bij SBM (volwassenen onderwijs). Momenteel werkt Evelyne als Client Director voor het Employee Communication team binnen The Oval Office. 

Prijs

Deze opleiding kost (excl. btw):

 • 395 euro voor leden van vonk
 • 495 euro voor niet-leden 

Wil je deelnemen aan deze activiteit en ineens ook lid worden van vonk, dan kun je deelnemen tegen ledenprijs. Vink deze keuze aan in het inschrijvingsformulier. Meer weten over het vonk-lidmaatschap en wat dat voor jou kan betekenen? Klik hier.

Werk jij voor een kmo? Of ben je zelfstandige? Vonk is geregistreerd voor de kmo-portefeuille (registratienummer DV.O239978). Via deze weg kan je een subsidie krijgen die neerkomt op een korting van 20 tot 30 % voor je deelname aan een opleiding. Lees meer

Inschrijven

 • Minimum 6 en maximum 12 deelnemers
 • Kosteloos annuleren kan tot en met 24 januari 2023.
 • Na deze datum is het inschrijvingsgeld verschuldigd. Je kunt altijd een collega in jouw plaats laten deelnemen.

De opleiding is volzet. Je kan je inschrijven op de wachtlijst. Wanneer er een plek vrijkomt, brengen we je ervan op de hoogte. 

Schrijf je in

Wegbeschrijving

Winkelhaak
Adres: Lange Winkelhaakstraat 26 - 2060 Antwerpen