Gemeente vonk

Maak kennis met onze nieuwe collega Kitty

Kitty van de Waart is sinds kort een nieuw gezicht bij vonk. Ze is onze nieuwe deeltijdse administratief medewerker. Maar wie is ze en wat doet ze precies? We stellen Kitty graag aan je voor.

Wat doe je bij vonk?

“Als administratief medewerker sta ik mee in voor de organisatie van de evenementen en opleidingen van vonk. Bijvoorbeeld het congres, de Wintercheck, collegagroepen, Academie voor Interne Communicatie, masterclasses en trainingen. Ik verzorg het onthaal, de praktische organisatie, facturatie en opvolging. Ook de ledenadministratie volg ik op van A tot Z en daarnaast zorg ik ervoor dat financieel alles op rolletjes loopt.”

“Op redactioneel vlak verzamel ik relevante onderwerpen, screen ik pers en media en post ik interessant materiaal op diverse kanalen. Ik ondersteun de directeur en het bestuur bij de dagelijkse werking. Dat betekent onder andere ook vergaderingen organiseren en notuleren. Om een rijkelijk gevuld jaar te kunnen aanbieden aan onze leden werk ik ook mee aan de planning en uitvoering van de activiteiten van vonk.”

Waarom koos je voor vonk?

“Van opleiding ben ik licentiate Germaanse Talen dus de liefde voor taal en communicatie is al heel lang aanwezig. Ik was in verschillende eerdere functies al betrokken bij interne communicatie.”

“Toen ik de vacature bij vonk zag duurde het niet lang of ik had de hele website verslonden. Deel uitmaken van een team dat uit enthousiasme en passie voor hun vak zich iedere dag inzet om kennis te delen met andere professionals, een voortrekkersrol op te nemen en een kwaliteitsvolle vorming aan te bieden rond interne communicatie… Ik kan het mij niet mooier dromen!”

Hoe zou je jezelf omschrijven in 3 woorden?

  1. Zorgzaam: ik hou ervan als mensen zich goed voelen en dat gebeurt makkelijker als er ook goed voor hen gezorgd wordt. Of het nu heel praktische ondersteuning is of een luisterend oor en advies bieden, het doet me deugd als ik kan bijdragen aan het welzijn van de mensen rondom mij.”
  2. Creatief: mijn hoofd zit altijd vol ideeën, ook midden in de nacht. Vandaar dat er altijd een notablokje en een potlood naast mijn bed ligt. 50% van wat ik dan ’s morgens lees, verfrommel ik, maar met de andere 50% ga ik aan de slag. Dan nemen mijn handen het over en kan mijn hoofd even rusten!”
  3. Natuurmens: ik ben geen ‘binnenzitter’. Zelfs als het vriest dat het kraakt, kan de natuur me lokken en trek ik erop uit. Meestal met mijn fototoestel, maar soms ook zonder. En dan kom ik weer op hetzelfde tempo als alles anders wat rond mij groeit, bloeit en ademt.”

Wat doe je buiten vonk?

“Naast mijn werk bij vonk maak ik sinds een vijftal jaar met veel liefde en geduld Blythe-poppen. Soms op vraag, soms het product van mijn overactieve verbeelding. En als ze klaar zijn komen ze in mijn webwinkeltje op Etsy.”

“Als het te donker wordt om poppen te maken, ben ik ook druk bezig met concertfotografie voor twee webzines (LLUID en Zware Metalen) en een concertzaal in Sint-Niklaas. ‘Metal is better than therapy’ wordt wel eens gezegd in ‘the scene’ en dat kan ik alleen maar beamen!”

“Alle energie die ik dan nog over heb, gaat naar tuinieren, van zaadje tot snoei. Ik vind alle seizoenen leuk en experimenteer er tegenwoordig ook lustig op los met groenten en fruit! En reizen natuurlijk, liefst van al op ontdekking in de Amerikaanse natuurparken of op een paard ergens in het Wilde Westen. Maar ook Griekenland en een gezellige citytrip tussendoor kunnen mij heel gelukkig maken.” 

Gepubliceerd op  donderdag 13 juni 2019 00:00

Reacties

Benieuwd naar de reacties?
Word gauw lid of meld je aan als lid.
Met de steun van