Gemeente vonk

Leiderschapscommunicatie: hoe versterk ik de communicatiekracht van leiders?

De wereld verandert in rap tempo. Organisaties veranderen mee. Leidinggevenden worden overladen met projecten, programma’s, transities en ga zo maar door. Elke keer wordt ze gevraagd samen met hun medewerkers hieraan vorm te geven.

Het is voor hen haast niet meer te doen om alles zorgvuldig in te voeren. Geen gemakkelijke opgave!

Communicatie speelt daarbij een belangrijke rol en dat gaat verder dan erover te vertellen of de slides door te sturen. Wat kun jij doen om met name de middlemanagers te helpen bij hun communicatieve uitdagingen?

Deze korte workshop geeft je heel concreet tips en houvast. Ook oefen je in drietallen met een pittig gesprek met een leider die niet zo zit te wachten op jouw hulp… Blijf jij veilig aan de zijlijn staan, of durf je in het diepe te springen en de teamleiders écht bij te staan in hun dagelijks gecommuniceer?

Erik Reijnders is zelfstandig trainer, coach, adviseur en schrijver van vele boeken en artikelen over interne communicatie. Hij geeft workshops en trainingen aan managers over leiderschapscommunicatie en helpt communicatieteams bij hun professionalisering en het versterken van hun interne positie. Hij is gedreven, nieuwsgierig en leert elke dag nog bij. Meer weten? www.samenveranderen.nl

Geïnteresseerd in deze workshop? Schrijf je dan in voor de Wintercheck op 5 december in Brussel.

Gepubliceerd op  maandag 4 november 2019 00:00
Met de steun van