Gemeente vonk

Hello, goodbye!

We beginnen bij vonk aan een nieuw hoofdstuk. We verwelkomen een nieuwe collega, maar moeten ook afscheid nemen. Benieuwd naar onze nieuwe coördinator? Lees dan snel verder.

Bedankt, Sarah

Zoals je misschien al weet, hebben we afscheid genomen van Sarah, onze coördinator. Ze ondersteunde meer dan zes jaar lang de werking van onze organisatie, waarvoor ze een welgemeende merci verdient. Ze besloot afgelopen zomer een ander carrièrepad in te slaan. We wensen haar daar veel succes mee. We hopen haar uiteraard nog regelmatig te kunnen verwelkomen op een van onze activiteiten.

De nieuwe coördinator stelt zich voor

Sarahs vertrek betekent ook dat we een nieuwe coördinator kunnen verwelkomen. Ze stelt zich graag aan je voor.

Hallo!

Mijn naam is Joke. Je zal me de komende tijd leren kennen als de coördinator van vonk. Op 1 september nam ik de fakkel over van Sarah. Ik kom recht van de schoolbanken en heb veel zin om deel uit te maken van de organisatie.

Ik heb een diploma communicatiemanagement en werk aan een diploma grafisch ontwerp bij Syntra AB. In mijn vrije tijd zet ik me in voor mijn jeugdbeweging, speel ik in een harmonie, probeer ik af en toe te sporten en sta ik achter de bar in de Elisabethzaal in Antwerpen.

Ik werk nu zo'n twee weken bij vonk en voel me al goed thuis bij de organisatie. Er valt nog veel te leren, maar ik heb er alvast veel goesting in.

Ik kijk er ook naar uit jou te leren kennen. Tot snel?

Heb je vragen, tips of wil je me veel succes wensen? Contacteer me via joke@vonknetwerk.be.

 

Wat doet zo’n coördinator?

De coördinator is verantwoordelijk voor contentmanagement op de sociale media en de website, organiseert mee onze events en ondersteunt het beleid. Je zal Joke dus regelmatig zien verschijnen op evenementen. We wensen haar alvast veel succes.

Gepubliceerd op  dinsdag 14 september 2021 00:00