Gemeente vonk

4 redenen om deel te nemen aan de FEIEA Grand Prix 2019

De FEIEA Grand Prix 2019 vieren meer dan 60 jaar van de allerbeste in de Europese interne communicatie. Maar waarom zou je jouw dossier insturen? We vroegen het aan Suzanne Peck, de voorzitter van FEIEA.

1. Toon je beste werk in een Europese competitie

"De Grand Prix van FEIEA brengt de beste interne communicatie in Europa samen", zegt FEIEA-voorzitter Suzanne Peck. “Het is een geweldige kans om je beste werk te presenteren. Van interne communicatiestrategie tot boeiende evenementen en kanalen, je concurreert tegen de beste in Europa.”

2. Bewijs de meerwaarde van je werk

"Door je dossier in te sturen, benchmark je je werk”, vervolgt Suzanne Peck. Een Grand Prix winnen en op de shortlist opgenomen worden is een geweldige kans voor bedrijven en organisaties. Zo kunnen ze hun meerwaarde te bewijzen en zich te positioneren als experts in onze groeiende industrie."

3. Krijg erkenning van onafhankelijke experts

“Als winnaar van een FEIEA Grand Prix krijg je ook waardevolle erkenning van derden”, zegt Suzanne Peck. “Want onafhankelijke IC-experts uit heel beoordelen je werk.”

4. Geef het IC-vak een duw in de rug

"Als beroepsvereniging geeft FEIEA aan de Europese community van interne communicatoren de kans om te demonstreren dat interne communicatie wel degelijk een verschil maakt, door deze eerlijke, open en toegankelijke awardscompetitie te organiseren. Als je deelneemt, geef je ons vak mee een duw in de rug", zegt Suzanne Peck tot slot.

Wil jij je case insturen?

Dat kan tot en met 20 september. Bekijk de praktische informatie

Gepubliceerd op  maandag 2 september 2019 00:00
Met de steun van