Gemeente vonk

FEIEA Grand Prix genomineerde: Energize Infrabel

Infrabel gelooft sterk in het belang van gelukkige werknemers. Iemand die zich goed voelt in zijn vel, zowel fysiek als mentaal, straalt dat ook uit.

Daarom lanceerde Infrabel dit jaar een Energy-programma, dat naast tal van andere initiatieven, inzet op het welzijn van zijn werknemers. Het programma steunt op 5 pijlers: bewegen, evenwichtig eten, slapen, motivatie en waardering. Ze lanceerden tal van pilootprojecten en zetten sterk in op persoonlijke en directe communicatie.

Benieuwd naar de resultaten? De valkuilen? Of gewoonweg hoe ze het allemaal hebben aangepakt en hoe ze zelf de toekomst van het programma zien? Kom dan luisteren naar deze case.

Farah De Petter is sinds een 8-tal jaar actief als projectleider communicatie, met een sterke focus op interne communicatie. 

Anneleen Osselaer is licentiaat in de communicatiewetenschappen en preventieadviseur niveau 1. Binnen het team van preventieadviseurs bij Infrabel werkt zij voornamelijk op de thema’s psychosociaal welzijn en gezondheidsbevordering. 

Geïnteresseerd in deze case? Schrijf je dan in voor de Wintercheck op 5 december in Brussel.

Gepubliceerd op  maandag 4 november 2019 00:00
Met de steun van