Gemeente vonk

FEIEA Grand Prix awards 2021, het “Europees Kampioenschap” voor interne communicatie

Vanaf vandaag kan je deelnemen aan de FEIEA Grand Prix Awards, jaargang 2021. Al meer dan 65 jaar belonen deze awards de beste interne communicatie-initiatieven in Europa.

“Nu interne communicatie meer dan ooit het verschil maakt, zijn deze awards een uitstekende gelegenheid om jullie harde werk te tonen”, aldus Suzanne Peck, voorzitter van FEIEA. “De pandemie heeft het uiterste gevergd van ons allemaal. Nu is het tijd om dat werk beloond te zien.”

Sterk gewaardeerd

Uit het FEIEA Snapshot onderzoek eerder dit jaar bleek dat 80% van de respondenten overtuigd is dat IC vandaag meer gewaardeerd wordt in hun organisatie als gevolg van de pandemie. “Deelnemen aan Grand Prix geeft je de kans om jouw werk te meten met anderen. Geselecteerd worden door de jury als laureaat van één van de beste 5 inzendingen in jouw categorie, of zelfs winnaar worden van een award is hét ultieme bewijs van jouw toegevoegde waarde en expertise”, benadrukt Peter Op de Beeck, bestuurslid bij vonk en organisator van deze Grand Prix.

Drie ronden

Dit jaar is de Grand Prix competitie vereenvoudigd en gestroomlijnd tot 9 categorieën verspreid over strategie, campagnes en kanalen. “Als een non-profit organisatie zet FEIEA sterk in op een faire, open en toegankelijke Grand Prix”, aldus Suzanne Peck. “De competitie geeft iedere deelnemer, groot of klein, een evenwaardige kans.”

De FEIEA Grand Prix omvat drie ronden: een selectie door de nationale jury, een pan-Europese juryronde en ten slotte een beoordeling door een panel van onafhankelijke IC experten uit Europa.

Deadline 17 september!

Inzenden kan tot en met 17 september 2021. De laureaten worden aangekondigd in oktober en de winnaars in elke categorie worden in november gelauwerd tijdens een bijzondere awardceremonie in Zwitserland.

Ben je trots op je werk? En ben je benieuwd hoe je het doet ten opzichte van collega’s uit heel Europa? Download dan het “entry pack” en formulier op de FEIEA website en haal die award binnen!

Gepubliceerd op  woensdag 14 juli 2021 00:00