Gemeente vonk

Connecting The Dots | Congres 2022

Wat?

Op 29 september trakteert vonk je op een inspiratiedag in het Provinciehuis van Leuven. We bekijken hoe Interne Communicatie als centrale spil kan zorgen voor verbinding binnen de organisatie.

Interne communicatie heeft de unieke positie die alle afdelingen binnen een organisatie met elkaar verbindt. Bij vonk zien we de internecommunicatieprofessional als de centrale spil, die het management linkt met de werkvloer, met IT, met sales en marketing enzovoort. Zonder die verbinding staan de afdelingen los van elkaar. Het is de interne communicatie die de organisatie één identiteit, missie en visie meegeeft. 

Tijdens het congres gaan we dieper in op de link tussen de verschillende afdelingen in een bedrijf en interne communicatie. Inzichten uit de HR, Organisatie, Technologie en Marketing helpen de internecommunicatieprofessional uitblinken in alle facetten van het vak.

Stel je programma samen volgens jouw voorkeur. Laat jij je volop inspireren? Ga je liever de praktische toer op? Of kies je voluit voor interactie met je collega’s om je ervaringen te delen? 

Dat kan in deze drie tracks: 

 • Inspiratie: Luister naar inspirerende keynotes die je inzicht geven in huidige trends en evoluties die impact hebben op de job van interne communicator .
 • Praktisch: Leer uit de praktijk met deze cases en voorbeelden
 • In gesprek met: Ga in dialoog met keynotesprekers of jouw collega's

Praktisch

Vonk
do 29 september 2022
09:00 - 18:15

Programma

Bekijk je het programma op je Smartphone? Bekijk dan hier het volledige programma. 

Prijs

Early Bird (tot en met 02/09/2022): 

 • €355 voor leden 
 • € 440 voor niet-leden 

Standaard (vanaf 03/09/2022): 

 • €395 voor leden 
 • €490 voor niet-leden 

Prijzen excl. btw 

Wil je inschrijven voor het congres en tegelijkertijd lid worden van vonk, dan kan je deelnemen tegen de ledenprijs. Vink deze keuze aan op het inschrijvingsformulier. Lees alles over het vonk-lidmaatschap en wat dat voor jou kan betekenen. 

Wegbeschrijving

 • Openbaar vervoer
  Het provinciehuis ligt op loopafstand van het trein- en busstation van Leuven. Kom je het station buiten gewandeld, ga dan naar links over het Roger Van Overstraetenplein.
 • Auto
  Rij vanop de E40 de E314 op en neem onmiddellijk afrit 15 richting Leuven centrum. Volg de weg tot aan de Leuvense ring, rij rechts op richting Tienen en Diest. Je rijdt tot voorbij de Tiense Poort. Kies bij het naderen van het provinciehuis de rechterrijstrook en rij door, richting station, tot op het einde. Sla vervolgens voorzichtig rechtsaf en rij stapvoets, met respect voor voetgangers en fietsers die hier je pad kruisen, onder de voetgangersbrug (Roger Van Overstraetenplein) tot aan de spoorweg. Draai nu naar rechts en zet je tocht verder langs de sporen, richting provinciehuis.
  Lees meer over parkeren in het provinciehuis
 • GPS gebruiken?
  Opgelet: soms herkent oudere gps-software het adres "Provincieplein" niet. Voer dan als straatnaam "Tiensevest - kruising met Justus Lipsiusstraat" in.