Gemeente vonk

Webinar: Hoe presenteer je met impact in een hybride realiteit? 3 stappen naar een geëngageerd publiek.

Wat?

Hoe voorkom je dat je publiek binnen 5 minuten is afgehaakt van je online presentatie? Op 27 januari 2022 tijdens het webinar “Hoe presenteer je met impact in een hybride realiteit? 3 stappen naar een geëngageerd publiek” spreekt Erwin Van Overloop (Vonk) met Mariska Blommaert (Talk To Me), Lieven Doise (Xiwa) en Tally Salzman (Company Webcast).

Er zijn meer momenten waar je moet presenteren dan je denkt. Denk aan netwerkevents, pitchen voor investeerders of klanten, medewerkers inlichten over veranderingen, een speech op een bruiloft. Presenteren is dus niet alleen voor één podium weggelegd.

In de nieuwe hybride realiteit komt er nog een extra uitdaging bovenop: jouw boodschap ook online overbrengen. Daar is de kwaliteit van wat je brengt nog belangrijker. Brengt de spreker niet wat je belooft? Zijn de teksten op het scherm niet leesbaar? Is de connectie onstabiel? In een online event is het al veel makkelijker om af te haken door op het kruisje te klikken.

Elke omgeving heeft zijn eigen uitdagingen als het gaat over het bereiken van jouw publiek.

In dit webinar brengen we experts uit verschillende domeinen samen om inzicht te geven over waar je moet op letten om - ongeacht de omgeving - een impactvolle presentatie te geven.

In drie stappen nemen Mariska Blommaert (Talk To Me), Lieven Doise (XIWA) en Tally Salzman (Company Webcast) je mee op weg naar een betrokken publiek. In dit webinar leer je hoe een uitgepuurde verhaallijn, sterke visuele ondersteuning, een krachtige en persoonlijke spreekstijl en de gepaste technische omkadering je helpen om jouw boodschap over te brengen en jouw publiek te engageren, ongeacht de omgeving waarin je presenteert. Erwin Van Overloop (vonk, netwerk voor interne communicatie) modereert het webinar.

Praktisch

do 27 januari 2022
11:30 - 12:30
Online

Programma

Talk To Me
Mariska Blommaert (Talk To Me) helpt iedereen groeien tot een charismatische spreker vol zelfvertrouwen & overtuigingskracht. Een spreker die gehoord wordt. Beter nog, een spreker die resultaat boekt! Met Talk To Me bieden ze private presentatiecoaching aan, alsook in-company trainingen. Alles op maat van de klant. Met de juiste presentatievaardigheden & creativiteit zorgt zij ervoor dat je impact kan maken tijdens je volgende presentatie. Onder het motto: Talk is cheap, being heard is priceless.

Xiwa is een communicatiebureau gespecialiseerd in professionele presentaties en videomarketing in PowerPoint. Door de mix van content en design wordt gezorgd voor een helder en duidelijk verhaal dat zo organisaties helpt om zich te onderscheiden. De Kortrijkse start-up heeft zich reeds bewezen in verschillende projecten bij zowel nationale kmo’s als internationale spelers.

Vonk is het grootste netwerk voor interne communicatie in België. Het telt ruim 400 leden, voornamelijk (interne) communicatieprofessionals van zowel multinationals als kmo's, van zowel privébedrijven als social profit- en overheidsorganisaties. vonk wil het kennis- en ontmoetingsplatform voor interne communicatieprofessionals zijn en opleidingen binnen de IC-specialisatie aanbieden via een waaier van diensten, producten en activiteiten.

Company Webcast is met meer dan 15 jaar de marktleider in het leveren en begeleiden van professionele webinars en webcasts. Dit doet ze met een eigen state-of-the-art platform dat zowel live & interactief is, waarbij de betrokkenheid en engagement van alle kijkers gestimuleerd wordt. Dit doet ze zowel voor corporate- en overheidsbedrijven als organisaties in heel diverse sectoren en dit zowel voor interne als externe communicaties. 

Prijs

Dit webinar is gratis.