Gemeente vonk

Employee Communication Day 2020

Wat?

Vonk en ABCi, de Belgische vakverenigingen voor interne communicatie, bestaan 70 jaar en slaan de handen in elkaar voor deze eerste Employee Communication Day 2020.

 

Wat mag je verwachten?

  • Een expertisedag met inspirerende keynote speeches en cases over interne en hr-communicatie die medewerkers echt centraal stellen in je bedrijfsstrategie.
  • De kans om ervaringen uit te wisselen met een netwerk van 200 andere professionals in je vak.

Schrijf je nu in

Praktisch

vonk i.s.m. ABCi
do 30 april 2020
09:00 - 17:00
Brussel

Programma

Hoe geef je je employee journey vorm?

Al jaren richten marketeers en communicatiespecialisten hun pijlen op de customer journey. Toch is je communicatiestrategie pas écht compleet met de employee journey erbij. Want een sterk merk groeit van binnenuit, met medewerkers die elke dag vanuit een passie en bevlogenheid bijdragen aan het succes van je organisatie.

Wat zijn de factoren die de employee journey vormgeven? Wat zorgt ervoor dat jouw medewerkers geëngageerd en gealigneerd zijn? En hoe kunnen hr en interne communicatie elkaars rol daarin versterken?

Leiderschap, bedrijfscultuur en inzetbaarheid

Nationale en internationale sprekers richten hun pijlen op 3 cruciale ingrediënten voor een succesvolle employee communication:

  1. Inspirerend leiderschap. Wat is de invloed van de CEO op de interne communicatie? En welke rol hebben people managers te spelen?
  2. Hoe kan een positieve bedrijfscultuur van je medewerkers ambassadeurs maken?
  3. Zorgen voor een gezonde organisatie met acties rond teamwork, wendbaarheid en werkgeluk.

Inschrijvingen open – verzeker je plaats

Kom op 30 april naar Employee Communication Day in Brussel. Ontdek hoe je met heldere, authentieke en consequente communicatie naar medewerkers nog meer uit je communicatiestrategie haalt. En ontmoet collega’s en professionals die jou daarbij kunnen inspireren. Reserveer je plaats nu al via deze link.

Prijs

Earlybirdtarieven tot en met 31 januari 2020:

  • 345 euro voor leden van vonk en ABCi 
  • 445 euro voor niet-leden

Tarieven vanaf 1 februari 2020:

  • 395 euro voor leden van vonk en ABCi
  • 495 euro voor niet-leden

Inschrijven

Wegbeschrijving

Hôtel de la Poste, Havenlaan 86C, 1000 Brussel

Met de steun van