Gemeente vonk

European Communication Monitor: neem deel vóór 23 februari

De European Communication Monitor 2020, het grootste communicatieonderzoek ter wereld, wordt momenteel gehouden. Laat de stem van Belgische communicatieprofessionals erin meeklinken en vul de vragenlijst in vóór 23 februari.

Trends uit heel Europa

Dit wetenschappelijke onderzoek, dat over heel Europa wordt gevoerd, identificeert onder meer trends en karakteristieken van uitmuntende communicatiedepartementen. Het verkent ook wat het communicatieberoep in verschillende landen gemeen heeft, en waar de verschillen liggen.

Hete hangijzers

Dit jaar vraagt het onderzoek specifiek naar hete hangijzers zoals vertrouwen en authenticiteit in public relations, de impact van artificiële intelligentie op communicatie en nieuwe vormen van Het resultaat is een interessant benchmarkinstrument – en daarom promoten we het onderzoek graag vanuit vonk.

Win een instantcamera

Voor ons land werken onderzoekers van de Arteveldehogeschool en de Université Catholique de Louvain mee. De vragenlijst invullen duurt 10 tot 12 minuten. Als je deelneemt, ontvang je het volledig onderzoeksrapport in de loop van de zomer. Je maakt ook kans om een Fujifilm Instax Mini 9 instant fotocamera te winnen. Deelnemen kan tot en met 22 februari 2020.

Vul de vragenlijst in

Befaamde universiteiten

De European Communication Monitor wordt uitgevoerd door professoren van befaamde universiteiten die deel uit maken van de European Public Relations Education and Research Association (EUPRERA) samen met de European Association of Communication Directors (EACD) en krijgt de steun van PRIME Research – A Cision Company, en Fink & Fuchs.

Deze studie wordt uitgevoerd voor wetenschappelijke doeleinden met als bedoeling de toekomst van het communicatievak te kunnen uitstippelen. De informatie van deelnemers wordt voor geen enkel ander doel gebruikt en anoniem verwerkt.

Gepubliceerd op  maandag 3 februari 2020 00:00
Met de steun van