Gemeente vonk

Doe mee aan het Trendonderzoek 2019

Coach, change begeleider en verbinder. Zo ziet de rol van de IC-professional er vandaag uit. Althans, dat bleek uit het Trendonderzoek in 2017. Nu stellen we ons natuurlijk de vraag: is deze voorspelling uitgekomen? Neem deel aan dit onderzoek van Adformatie en Involve vóór 26 april.

Vervult de Interne Communicatieprofessional anno 2019 deze rollen? En hoe ziet de toekomst er volgens IC-professionals uit? Het vijfde Trendonderzoek Interne Communicatie van Adformatie en Involve (specialist in communicatie en change) geeft inzicht en antwoord op deze en andere vragen over de ontwikkelingen in het vakgebied. Deel jouw visie en neem deel aan het onderzoek. Klik hier om deel te nemen aan de vragenlijst.

Het onderzoek

  • Wie: iedere (interne) communicatieprofessional uit Nederland en België kan deelnemen
  • Inhoud vragen: je taken, tijdsbesteding en (interne) klanten
  • Tijdsbeslag: ca 10 minuten voor 25 vragen
  • Anonieme verwerking
  • Deadline: donderdag 25 april 2019
  • Wat jij krijgt: als deelnemer krijg je een rapportage. En dus goed inzicht in ons vakgebied en benchmarkgegevens die je als input kunt gebruiken voor jouw IC-beleid en –plannen.
  • De onderzoeksresultaten verspreiden we via Involve en Adformatie (online en magazine) en worden tijdens een webinar in juni 2019 besproken met onze én andere disciplines.

Trendonderzoek 2019 brengt dynamiek IC in kaart

Voor de vijfde keer voeren Adformatie en Involve het trendonderzoek Interne Communicatie uit. Sinds 2011 brengen we iedere twee jaar samen met onze vakgenoten de trends en ontwikkelingen binnen het vak in kaart. Alle communicatieprofessionals in Nederland en België worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit onderzoek. De antwoorden geven aan waar ons vak staat. Bovendien geven de onderzoeksresultaten een interessante benchmark van verschillende organisaties en branches.

Gepubliceerd op  donderdag 4 april 2019 00:00
Met de steun van