Gemeente vonk

De laatste olifant in de kamer: Hoe krijgen we duurzaamheid verkocht?

Praktisch

Vonk

Koen Thewissen

ma 5 juni 2023
09:30 - 16:30

Programma

Iedereen heeft de mond vol van duurzaamheid. We lijken intussen allemaal te weten dat we ons gedrag moeten veranderen. En toch blijft échte gedragsverandering uit. Meer nog: een duurzaamheidsverhaal roept soms zelfs weerstand op. Hoe komt dat? Waarom doen slimme mensen domme dingen? En hoe kunnen we daar, met gedragspsychologie als wapen, verandering in brengen? 

Koen Thewissen dicht met weareDaniel de kloof tussen de academische en de ‘echte’ wereld. Hij vertelt welke denkfouten écht duurzaam gedrag verhinderen. En hoe we die denkfouten kunnen gebruiken om onze collega’s in de juiste richting te nudgen. 

In deze workshop krijg je concrete tips om met jouw duurzaamheidsverhaal je organisatie in beweging te krijgen. 

Prijs

Deze opleiding kost (excl. btw):

  • 395 euro voor leden van vonk
  • 495 euro voor niet-leden 

Wil je deelnemen aan deze activiteit en ineens ook lid worden van vonk, dan kun je deelnemen tegen ledenprijs. Vink deze keuze aan in het inschrijvingsformulier. Meer weten over het vonk-lidmaatschap en wat dat voor jou kan betekenen? Klik hier.

Werk jij voor een kmo? Of ben je zelfstandige? Vonk is geregistreerd voor de kmo-portefeuille (registratienummer DV.O239978). Via deze weg kan je een subsidie krijgen die neerkomt op een korting van 20 tot 30 % voor je deelname aan een opleiding. Lees meer

Inschrijven

  • Minimum 6 en maximum 12 deelnemers
  • Kosteloos annuleren kan tot en met 22 mei
  • Na deze datum is het inschrijvingsgeld verschuldigd. Je kunt altijd een collega in jouw plaats laten deelnemen.

Schrijf je in

Wegbeschrijving

Deze opleiding vindt plaats bij Syntra AB in Berchem. Het gebouw is gelegen op de site van post X. Het adres is Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem. 

Meer informatie over de bereikbaarheid van Syntra AB vind je hier.