Gemeente vonk

Word lid van vonk

vonk is het netwerk voor interne communicatie. Iedereen die professioneel bezig is met interne communicatie, kan lid worden en onze activiteiten bijwonen.

vonk is er voor jou om 

 • je kennis en competenties in interne communicatie te verbreden, te verdiepen en up-to-date te houden
 • je te laten ervaringen uitwisselen met collega's
 • het belang van goede interne communicatie in de verf te zetten en uit te dragen

Zo'n 500 collega's zijn al lid van ons netwerk. 

Word nu lid van vonk

Jouw voordelen als lid van vonk

 • Word elke maand op de hoogte gehouden van nieuwigheden in het vakgebied via de nieuwsbrief voor leden.
 • Geniet van fikse kortingen op al onze opleidingen en activiteiten.
 • Geniet van 30% korting op een jaarabonnement bij Moovly. Deze korting is geldig op alle formules. Wil je hiervan gebruik maken? Stuur dan een mail naar secretariaat@vonknetwerk.be
 • Geniet van kortingen op boeken. Je krijgt korting op de boeken die vonk zelf uitbrengt. En alle managementboeken van uitgeverij Die Keure kun je met 10% korting kopen. Stuur een mail naar secretariaat@vonknetwerk.be om de kortingcode op te vragen. 
 • Krijg toegang tot de vonk-beeldbank in Moovly, waarin je heel wat beelden en animaties speciaal voor jouw internecommunicatievideo's vindt. Wil je hiervan gebruik maken? Stuur dan een mail naar secretariaat@vonknetwerk.be
 • Geniet ook van 10% korting op de opleidingen bedrijfscommunicatie van NCOI Learning (voorheen Kluwer Opleidingen) die op onze website staan vermeld. Vermeld bij je inschrijving dat je lid bent van vonk om van de korting te genieten.
 • Maak deel uit van onze online community en stel je vragen op ons forum.
 • Raadpleeg onze kennisdatabank met checklists, artikels en cases over interne communicatie.
 • Wissel gratis ervaringen uit met je collega's tijdens onze collegagroepen.

Word nu lid van vonk

Wil je (nog) geen lid worden van vonk maar wel op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief

Hoeveel kost jouw lidmaatschap per jaar?

 • € 150 voor IC-professionals
 • € 300 voor medewerkers van communicatiebureaus of zelfstandige communicatieadviseurs (€ 500 voor 2 personen, € 650 voor 3 personen)
 • € 25 voor studenten en gepensioneerden

Deze prijzen zijn geldig van 1/01/2021 tot en met 31/12/2021.

Lidgelden zijn vrij van btw.

Het lidmaatschap wordt telkens automatisch hernieuwd aan het begin van het kalenderjaar. Aan het begin van elk kalenderjaar ontvang je daarvoor een lidgeldfactuur. Wil je geen lid meer zijn, zeg dan je lidmaatschap uiterlijk op 31 december op. Je kan ook eerder opzeggen, maar we betalen het lidgeld niet terug.

Sluit je aan bij vonk na 1 september? Dan betaal je de helft van het hierboven vermelde lidgeld. 

Persoonlijk lidmaatschap

Lidmaatschap van vonk is persoonlijk en de voordelen ervan kunnen niet worden overgedragen naar collega's of derden. Het lidmaatschap kan wel worden overgedragen naar een collega wanneer je bv. een andere functie zou gaan uitoefenen. 

Soorten lidmaatschappen

Gewoon lidmaatschap

Werk je als (interne) communicatieprofessional in dienst van een organisatie? Dan kan je lid worden van vonk voor € 150 per jaar (vrij van btw). 

Ik maak me lid van vonk

Commercieel lidmaatschap

Ben je zelfstandig communicatieadviseur? Werk je voor een communicatiebureau? Of ben je leverancier van communicatieoplossingen voor organisaties? Dan kan je aansluiten bij vonk als commercieel lid. Eén persoon kan lid worden voor € 300, voor 2 personen uit dezelfde organisatie kost het € 500, voor 3 personen € 650 (vrij van btw). 

Ik maak me commercieel lid van vonk

Student

Ben je student in communicatie en wil je kennismaken met het vak? Studenten kunnen lid worden van vonk voor € 25 per jaar (vrij van btw). Als student kan je ook deelnemen aan het voorjaarscongres en de Wintercheck tegen € 50 (excl. btw).

Ik ben student en maak me lid van vonk