Gemeente vonk

Communicatievrijwilligers gezocht

Wil jij één dag van jouw tijd besteden om de vzw Symbiosis te helpen met het opstellen van een communicatieplan?

Vzw Symbiosis is een initiatief om nieuwe, maatschappijversterkende woonvormen concreet gestalte te geven in Vlaanderen. De vzw ziet een gemis in het bestaande woon/zorgaanbod voor medioren en senioren in Vlaanderen en wil via een netwerk van Symbiosis-huizen hierop een antwoord bieden. Een Symbiosis-huis is een woonvorm waar ongeveer 25 personen in hun tweede levenshelft beslissen om hun privatieve woonruimte te delen en een engagement naar elkaar en de buurt op te nemen. Recent heeft het project een officiële start genomen, met de verschillende locaties die concreet worden in Gent, Antwerpen en Oostende.

Op het vlak van communicatie staat de vzw voor een hele uitdaging. Het concept is behoorlijk complex en de uitdaging is om dat een bevattelijke manier uit te klaren, zodat alle doelgroepen (overheden, toekomstige bewoners, eigenaars van sites, buurt rond de sites) op een juiste en wervende manier geïnformeerd worden. Er is al een website, een nieuwsbrief en communicatie n.a.v. specifieke evenementen, maar dit alles moet beter gestroomlijnd worden en via de juiste insteek opgebouwd.

Daartoe is Connecting Talent (*) op zoek naar creatieve communicatie-deskundigen, die bereid zijn om één dag van hun tijd te besteden aan de uitwerking van een gedegen communicatieplan.

Heb je interesse? Stuur een mail naar connectingtalent@bnpparibasfortis.com of bel even naar Joost Cottyn (0478/40 00 91). De werksessie vindt plaats op 31 augustus in de kantoren van BNP Paribas Fortis in Brussel, vlak bij het Centraal Station.

(*) Connecting Talent is een HR-programma van BNP Paribas Fortis dat medewerkers de kans geeft hun talenten verder te ontwikkelen door tijdelijk te werken in een ander bedrijf, tijdens de werkuren, en met akkoord van hun people manager.

Gepubliceerd op  maandag 2 juli 2018 00:00
Met de steun van