Gemeente vonk

Collega in de kijker: Kurt De Ridder

Kurt De Ridder is Verantwoordelijke Web Services bij Belfius Bank. Zijn motto? "Wees een OEN. En hanteer NIVEA."

Kernlid zijn van vonk, wat betekent dat voor jou?

"Contacten hebben met fijne en boeiende mensen die professioneel met hetzelfde bezig zijn als ik. Meehelpen met het organiseren van diverse events die vonk organiseert. Om op die manier mensen te helpen die professioneel met hetzelfde bezig zijn als ik. "

Wat houdt jouw job in? In welke context werk je?

"Bij Belfius ben ik verantwoordelijke van het team dat instaat voor interne communicatie naar alle zetelmedewerkers en kantoormedewerkers via intranet, mail, sms, webinars, interne social media, … "

Op welke professionele realisatie ben je het meest trots en waarom?

"Onze intranetten zijn door de jaren heen enorm geëvolueerd. Hierbij hebben we geprobeerd steeds de eindgebruiker centraal te stellen. Dit is niet altijd evident binnen de technologie die beschikbaar is in een grootbank. We zijn bezig met een update waarbij we echt kunnen inspelen op de noden van de eindgebruiker: een intranet dat kan gepersonaliseerd worden én dat mobiel (via responsive design) zal opgevraagd kunnen worden. Daar kijk ik al naar uit …"

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?

"Wees een OEN: Open, Eerlijk, Nieuwsgierig. En hanteer NIVEA: Niet Invullen Voor Een Ander. "

Tot slot: je nam een voorwerp mee op de foto, wat zegt dat over jou?

"Het was een halfvol glas water .. en niet halfleeg. Maw: ik ben steeds positief ingesteld en probeer steeds het beste te geven van mezelf. Als je met een positieve ingesteldheid aan iets begint (of het nu professioneel of thuis is) ben ik er zeker van dat de slaagkans zoveel groter is. Positivisme straal je ook uit op je omgeving, wat ik belangrijk vind. Werken of leven in een negatieve omgeving moet het ergste zijn wat bestaat."

Gepubliceerd op  woensdag 25 januari 2017 14:29

Reacties

Benieuwd naar de reacties?
Word gauw lid of meld je aan als lid.