Gemeente vonk

CDAY19

Wat?

Op 20 juni organiseert de Nederlandse communicatievakvereniging Logeion CDAY, het grootste event voor communicatieprofessionals in Nederland. CDAY19 bereidt jou als professional voor op de dag van morgen. Het geeft je nieuwe inzichten, inspiratie en daagt je uit om samen met andere vakgenoten jezelf te blijven ontwikkelen en de uitvoering van het communicatievak (nog) sterker te maken. Als lid van vonk kun je deelnemen aan een voordeelprijs!

Raadpleeg het programma en de sprekers

Een ticket met de vonk-ledenkorting aankopen kan via deze link.

Praktisch

Logeion
do 20 juni 2019
10:00 - 17:00
Nieuwegein (NL)

Programma

Ben jij future proof? Welke technologische ontwikkelingen gaan ons vak beïnvloeden? Welke dilemma’s komen wij tegen in ons dagelijks werk? En hoe zorg jij dat je als communicatieadviseur relevant blijft? Ontdek het tijdens C-day19, waar meer dan 800 professionals samenkomen, nationale en internationale topsprekers het podium betreden en waar jij inspiratie opdoet waar je de rest van het jaar de vruchten van plukt. Ontdek, leer en ervaar van en met elkaar! Samen met de leden én partners van Logeion bereiden we je voor op wat er komen gaat. Van het vak, voor het vak. 

Bekijk het programma

Prijs

Als lid van vonk kun je tegen een voordeeltarief deelnemen aan CDAY19. Je betaalt evenveel als Logeion-leden, namelijk 209 euro (excl. btw).

Niet-leden van vonk kunnen deelnemen voor 309 euro (excl. btw).

Inschrijven

Voor vonk-leden: schrijf je in tegen het speciale tarief 

Voor niet-leden van vonk: schrijf je in

Met de steun van